Har du spørgsmål så ring
3887 0089

Laserbehandling

Laserbehandling mobiliserer kroppens naturlige immumforsvar og styrker således evnen til at bekæmpe angreb af vira, bakterier og svamp.

Laser behandlingen giver energi til cellerne. Dette bevirker blandt andet en hurtigere koagulation ved akutte skader, hvilket igen reducerer ødemer og hævelser. Laserbehandling virker stærkt dæmpende på inflammationer, både i kroniske og akutte tilfælde. Behandlingen forøger dannelsen af kollagent væv og medvirker derved til en hurtigere sårheling. Blodgennemstrømningen forøges, selv i områder med nedsat cirkulation.

Desuden virker Laserbehandlingen smertedæmpende, dels ved at reducere det problem, der har forårsaget smerten i første omgang, dels ved at stimulere kroppens produktion af endorfin og encephalin.
Laserbehandling har ingen kendte bivirkninger. Det hjælper simpelthen kroppen med at gøre det den allerede er programmeret til at gøre – bare langt hurtigere.

I klinikken bruger vi laserbehandling til bl.a. hælspore, fodvorter, skader af led og væv, nedgroede negle (granulationsvæv og inflammation) og herpes
Book evt. en tid til konsultation for mere information om laserbehandling af dit problem.

Fodbehandling

Fodbehandling

Behandling af neglesvamp

Behandling af neglesvamp

Laserbehandling af fodvorter

Laserbehandling af fodvorter

Shellac™

Shellac™