Har du spørgsmål så ring
3887 0089

Shellac™

Smukke negle

Sig farvel til skår i lakken, udvtværinger og tørretid, sig goddag til SHELLAC™ nail color!

Vi kender det alle! Man har lige brugt tid på at lægge sin neglelak, man har siddet stille rigtig længe, og så skal man bare lige … Og så er det sket. Lakken har fået en ridse eller et mærke, fordi man troede lakken var tør. Nu kan du vinke farvel til alle dine bekymringer. Der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at gå med lak.

Det tog fem år for CND, at udvikle det professionelle negleprodukt Shellac™, men det var også ventetiden værd. Nyheden er revolutionerende, og den professionelle neglebranche er i ekstace. Nu kan deres kunder med det samme efter, at de har fået lakeret negle, stikke fødderne i skoene, fordi Shellac™ hærder ved UV-lys og derved er helt tør efter behandlingen.

Shellac™ Nail Color fra CND er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret teknologisk gennembrud. Et blandingsprodukt, der kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen.

Nu kan du sige farvel til skår i lakken, udtværinger og tørretid og sige goddag til Shellac™ Nail Color!

Holder perfekt i op til 8 uger med en utrolig glans, og fjernes nemt på 10 minutter. Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak – først underlak, så farve og siden overlak – og hærdes i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid. Farverne er hypo-allergeniske og “3-Free” – ingen formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater.

Shellac™ Nail Color findes i mange forskellige farver, fra skønne “Fransk Manicure”-agtige rosa og hvide, til flot signalrød og fyldige mørke farver.

Formlen er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken – også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.

Shellac™ Nail Color er lige så nem at fjerne, som den er fantastisk at bruge! Ingen iblødsætning eller filing er nødvendig. Neglene svøbes i individuelle bomuldsrondeller med acetone. Rundellerne sidder i 10 minutter til lakken er opløst.

Få lagt din Shellac™ Nail Color hos os.

Fodbehandling

Fodbehandling

Behandling af neglesvamp

Behandling af neglesvamp

Laserbehandling af fodvorter

Laserbehandling af fodvorter

Shellac™

Shellac™